Klassieke massage

Klassieke massage

Iedereen heeft wel eens last van stress, pijn of een vermoeidheid die misschien zelfs geen duidelijk aanwijsbare oorzaak heeft.

Dan is een klassieke massage een fijne manier om tot rust te komen en te ontspannen. De klassieke massage heet klassiek omdat de basis voor de massage in vijf unieke handgrepen ligt die in de gehele geschiedenis van de massage steeds werden toegepast. Net als het woord ‘massage’ ,zijn ook de namen van de gebruikte handgrepen van oorsprong Frans: effleureren, pétrisseren, frictioneren, vibreren en tapoteren.

Door een  klassieke massage eens in de zoveel tijd kun je alle dagelijkse hobbels een stuk soepeler nemen.

Kosten consult
De kosten van de behandeling (inclusief intake) zijn € 60,00
dit bedrag dient u contant te voldoen.
U krijgt van ons een factuur die u kunt indienen bij uw ziektekostenverzekeraar.Een behandeling duurt ongeveer een uur. Het aantal behandelingen dat nodig is om resultaat te boeken is afhankelijk van de persoon en de klacht(en).

Verhinderd? Laat het mij in ieder geval 48 uur voor de afspraak weten. De kosten voor de behandeling worden bij tijdige annulering niet in rekening gebracht.
Vergoeding geheel of gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars.(Vergoedingen kunnen wijzigen, vraag daarom vooraf bij uw zorgverzekering na of vergoeding van toepassing is).
Aangesloten bij de NVST en de RBCZ.

 

Aanmelden voor een Klassieke massage

aanvraag