Segmentale massage

Segmentale massage

Het is bij de meeste mensen bekend dat een spontaan opkomende pijn in de linkerarm geen goed teken is; dit heeft vaak met hartproblemen te maken. Er is een term voor deze relatie tussen het hart en de linkerarm: metameer. Een metameer is een samenhangende structuur tussen een orgaan, een ruggenmergsegment, een ruggenmergzenuw, spieren, botten en een bepaalde plek op de huid.

Het menselijk lichaam zit vol met dit soort metameren. Alle onderdelen (ook wel ‘segmenten’) van een specifieke metameer hebben invloed op elkaar. Een segmentale massage zorgt ervoor dat je klachten in een bepaald orgaan kunt verlichten of voorkomen.

Kosten consult
De kosten van de behandeling (inclusief intake) zijn € 60,00
dit bedrag dient u contant te voldoen.
U krijgt van ons een factuur die u kunt indienen bij uw ziektekostenverzekeraar.Een behandeling duurt ongeveer een uur. Het aantal behandelingen dat nodig is om resultaat te boeken is afhankelijk van de persoon en de klacht(en).

Verhinderd? Laat het mij in ieder geval 48 uur voor de afspraak weten. De kosten voor de behandeling worden bij tijdige annulering niet in rekening gebracht.
Vergoeding geheel of gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars.(Vergoedingen kunnen wijzigen, vraag daarom vooraf bij uw zorgverzekering na of vergoeding van toepassing is).
Aangesloten bij de NVST en de RBCZ.

 

Aanmelden voor een Segmentale massage

aanvraag